divendres, 28 de març del 2008

Una gran festa: Gràcies Miki!!!!!!!

Aquest text el vull dedicar a una gran festa, amb la qual vam celebrar l'aniversari del Miki Escànez (noms i cognoms... queda més professional...).
Ens vam reunir a casa el Miki durant la nit del seu aniversari i allà no ens va faltar de res: música, sopar, que ens va donar la seva mare per tots!!!, begudes amb els seus conseqüents efectes i sobretot vam riure molt i ens ho vam passar molt i molt bé!!!
Primerament vam començar a sopar, i immediatament la cosa es va esberar i vam posar la música alta i tot de cop vam portar un dels regals: un pastís molt i molt gros que ens va acabar d'atipar més encara! Llavors, al llarg de la nit, (no se si va ser tot amb aquest ordre però sinó, sé que em disculpareu...)el Margi, el Pont, l'Ivan, l'Edu (ja no recordo si hi havia algú més però que sigui generós i em torni a disculpar...)van tocar cançons amb lletra pròpia que parlàven del nostre protagonista de la nit. Recordo que la gent els va agradar molt les cançons i, és que ho van fer molt bé i les lletres estaven molt "currades".
El Miki va haver de passar unes proves per aconseguir els altres regals. Si no recordo malament, en una de les proves, el Miki havia d'explicar un acudit (recordo que li va costar començar però llavors tothom va riure); en l'altre el Miki s'havia de treure els calçotets sense treure's els pantalons i no va ser gens fàcil, oi que no Miki? jajaja!!!!! (finalment ho va aconseguir eeeeeeee!!!?? Noieeeeeeesssss!!!! Com cridaveu eeee???!!!!!); i en una altre el Miki havia de tocar 4 o 5 culs i havia de reconèixer quin era el del seu germà. Aquesta prova és la que ensenyo en el video penjat. Si no es veu bé, disculpeu-me però és que és d'un mòvil i clar... El va reconèixer com era d'esperar...
Finalment, en l'última prova va haver de suportar un rigurós "jo mai mai...", amb el qual es van desobrir coses mai pensades del nostre Mikelet, que no són gaire per explicar...;·).
Més tard vam ballar una sèrie de balls que no recordo haver ballat mai abans (també s'ha de dir que no sóc gaire ballador):com per exemple la dansa minué o com s'escrigui... .
Llavors vam sortir de casa el Miki i vam anar al carrer a "liar-la" i a despertar els veïns (i doncs, com s'us acut dormir durant l'aniversari del Miki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), encara que l'assenyat del seu germà, l'Albert, ens va avisar de que entréssim o que afluixéssim el to de veu (tot un senyor!).
Després, l'Albert Escànez i el Sergi Hinojo ens van fer una exhibició amb l'Skate, mentre altre gent parlava, els animava etc...
Abans de finalitzar el text voldria donar les gràcies a tota la família, ja que no tothom té una paciència i... i... i... una casa tan gran!!!! JAJAJAJA!!!!
* Si us hi fixeu, no he nombrat els regals, no perquè siguéssin lletjos, però és que voldria donar importància al sentiment que tots vam compartir a casa d'en Miquel.

1 comentari:

xavi ha dit...

vaya fiesta no?¿ caram caram...
a vere si el germanet gran skan'z s'anima a fer-ne una igual, que ja va essent hora també.. jeje
Inga salut!