diumenge, 30 de març del 2008

Aquest text vull que sigui dedicat al Marçal, anomenat a vegades Pep Marçals, i a l'Ignacio, anomenat De Juana o Lorenzo.

Són dos paios residents a Barcelona, els quals vam tenir l'ocasió de conèixer en la 14a trobada de l'amistat a Santa Coloma de Farners, el dia 22 d'Octubre de 2005.

No cal dir que, quan venen aquí a Bèèèèèèrga (jajajajaja) s'ho passen d'allò més bé amb la nostra colla i que no és cap excepció quan nosaltres decidim anar allà a Barcelona.

Bé, però com que no estic per afalagaments i menys per 2 tius, només dir que són collonuts ( de part de tots els de Berga) i que ens hauríem de veure més sovint, malgrat les agendes tan plenes de cadascú, ja que ens acostumem a veure uns 4 o 5 cops l'any i això resulta bastant escàs.

Com podeu veure, he penjat un video de quan vam anar a acampar a Vilada juntament amb el Marçal. Espero que algun dia gravem alguna cosa eh Ignacio perquè no recordo haver gravat res de tu! Jaja. I és una mica greu, tenint en compte que el meu mòvil sembla un historial de cada membre de la colla...

Vinga, molts records i a veure si comenteu i us estreneu al meu blog!!!! Records a la família!!!!